Finansiering / Avbetalning

Om Avbetalningslösningar
Med finansierings / avbetalningslösningar kan du göra nödvändiga investeringar vare sig du har kapitalet tillgänglig idag eller ej och på så vis påskynda tillväxten i ditt företag. 
Med dessa lösningar står du som ägare av utrustningen och redovisning i din bokföring sker precis som om du köpt varan med kontanta medel. Med andra ord påverkar det balans och soliditet precis på samma sätt om du gjort ditt inköp med tillgängliga medel.

Fördelar:
• Använd bolagets kapital där det gör störst nytta
• Betala fortare eller lös krediten i förtid
• Du äger objektet och kan göra egna avskrivningar
• Tillgängligt för nästan all sorts utrustning

Konkurrenskraftiga villkor
Tack vara vår lokalkännedom och starkt partnerskap med flertalet finansbolag kan vi erbjuda bra och konkurrenskraftiga villkor vilket ger en lägre kostnad för er som kund. 

Begär gärna offert och jämför själv.

Momskredit
I det fall avbetalningsplanen rör sig om större belopp kan det i vissa fall bli en påverkan på tillgängligt kapital i väntan på momsåterbetalningen. I dessa fall kan vi skräddarsy lösningar där du ges kredit motsvarande momsbeloppet vilket gör att du inte får en dipp i tillgängligt kapital.

Re-Finansiering
Om du redan har befintliga finansieringar kan vi lösa dessa via re-finansiering och kan i många fall erbjuda bättre villkor och lägre kostnad än du har idag.

Ligg steget före med ett förhandsbesked / Offert
I många fall kan större affärer kräva att företaget gör investeringar i utrustning vilket kan vara svårt att hantera utifrån tillgängligt kapital.
För att våga satsa och vara med på upphandlingar kan vi ge förhandsbesked på en finansieringslösning / avbetalningsplan vilket ger er självförtroendet och tryggheten att försöka vinna större affärer.