Om företaget

Vår affärsidé

Vår affärsidé är enkel och tydlig. Vi vill hjälpa företag att växa och utvecklas genom att dra nytta av vår erfarenhet och kunskaper om finansieringstjänster.

För oss är målet alltid att sätta dig som kund i fokus och hitta den rätta mixen av tjänster som ger dig tillgången till kapital för att utvecklas samt lösningar som ger dig ett jämt och balanserat kassaflöde anpassat till just din verksamhet.

Genom lokal närvaro och erfarenhet från att ha varit verksamma i samma eller liknande branscher har vi fördelen att verkligen förstå ditt bolags utmaningar och möjligheter och är rådgivare i dess sanna mening.

Välkommen till Pretiva - företaget som hjälper dig växa! 


Våra samarbetsparter

För att kunna erbjuda bästa möjliga villkor och bredd i vårt erbjudande har vi valt att sammarbeta med ett flertal partners där vi sköter all kontakt och att Ni därmed endast behöver ha en kontaktperson. Detta för att Ni som kund ska få bästa möjliga hjälp med just Era behov.
Vi erbjuder en lång rad tjänster som vi sedan anpassar för att möta behoven i de olika branscher som vi jobbar aktivt mot, detta inkluderar IT, Skogsföretag, Industri, Service företag och många fler.
Tillsammans har vi de finansiella musklerna, kunskapen och erfarenheten att ta just ditt företag till nästa nivå.


Våra kunder - Referenser